+36703335373

        +36 70 333 5373

Rólunk

Mindketten mióta az eszünket tudjuk, az egyedi nőies vonalat képviseljük. A csipke szeretetünk, a nőies vonalakhoz való vonzalmunk, a madeira imádatunk egyértelművé tette, hogy nekünk össze kell fognunk, amit egy augusztusi brunch-olás alatt meg is beszéltünk.

A szezonàlis divat arra kényszerít minket, hogy egyformán nézzünk ki. Mi olyan nőkhöz szeretnénk szólni, akik nem a divatot követik, hanem saját magukat, akik merik a saját személyiségüket az öltözködésükben is megjeleníteni.


Tudjuk, hogy mindannyiunkban van valami plusz, ezért a darabjainkat is úgy álmodtuk meg, hogy klasszikus, örökdarabok legyenek egy kis plusz különlegességgel feldobva.


A La Madeira Boutique márka és közös kollekcióink azért is született meg, hogy bennünk nőkben rejlő szépség és esztétikum felé hajló vonzalmunkat erősítsük.


Így öltött testet és formát ez a közös gondolat és álom, amelyet fogadjatok nagy szeretettel! A webshop polcain hamarosan felsorakozik jónéhány modellünk, amelyekhez napról-napra új darabok csatlakoznak majd.


Kattintsatok be hozzánk, nézzetek körül, “ízlelgessétek” a La Madeira Boutique stílusát és az életérzést, amit közvetít.


Reméljük tetszeni fog Nektek ez a finom, elegáns ruhakollekció, hiszen nagy izgalommal es teljes odaadással terveztük és valósítottuk meg. Szívvel-lélekkel tárjuk most elétek, beletéve egy csipetnyit saját stílusunkból, ízlésvilágunkból.

Judit & Dóri